Beleidsadviseur Innovatie en Ontwikkeling

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.

Voor het team Innovatie & Ontwikkeling zijn wij per direct op zoek naar een tijdelijke:

Beleidsadviseur Innovatie & Ontwikkeling 
24 uur
(tot eind 2018)

Het team Innovatie & Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opzetten en (laten) uittesten van nieuwe vormen van dienstverlening, met als doel: verder ontwikkelen ten bate van cliënten en het behouden van een goede positie in het lokale en regionale veld. 
Binnen Innovatie & Ontwikkeling wordt planmatig gewerkt, op basis van opdrachten en vragen die zowel afkomstig zijn van de zelforganiserende teams als van management/directie.

Wat ga je doen?
De beleidsadviseur neemt lopende initiatieven over met betrekking tot samenwerking van HVO, Altra en Blijf Groep en de omklapwoningen (monitoring Amsterdam, advisering uitrol andere regio’s) en zal bijdragen aan de doorontwikkeling van Blended hulpverlening/digitalisering. Daarnaast wordt verwacht dat je in overleg binnen I&O ook nieuwe initiatieven/adviesvragen oppakt.

De functie beleidsadviseur Innovatie & Ontwikkeling richt zich op het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van beleid, projecten en initiatieven ten behoeve van innovatie, verbetering en ontwikkeling, voor de teams en cliënten van Blijf Groep. Uiteraard speelt het efficiënt en doelmatig ontwikkelen van activiteiten hierbij een belangrijke rol. Kenmerkend bij deze functie is de vertaling van ontwikkelingen in de organisatie en daarbuiten naar (beleids-) adviezen.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding, kennis en ervaring van het werkveld, met ruime kennis van hulpverleningsmethodieken en oog voor mogelijkheden tot innovatie. In deze functie verwachten we daarnaast dat je de volgende competenties/vaardigheden bezit:
- Je beschikt over sterke adviesvaardigheden
- Je beschikt over uitstekende mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
- Je bent goed in het onderkennen van trends en ontwikkelingen
- Je hebt kennis van en inzicht in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen
- Je hebt affiniteit met digitalisering en de mogelijkheden van digitale technologie
- Je hebt bij voorkeur ervaring met projectmatig werken

Wie zijn wij?
Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep.

Hoe werken wij?
Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een professionele en dynamische  werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s.
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 9 (minimaal € 2652,- maximaal € 3910,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). In verband met vervanging bij Innovatie & Ontwikkeling, is de aanstelling tijdelijk van aard (tot eind 2018).

Ben je enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je op contact opnemen met Kristine Evertz, projectmanager Innovatie & Ontwikkeling (tel. 06 - 55 32 16 54) of Essa Reijmers, Adviseur Innovatie & Ontwikkeling (tel. 06 – 156 79 666).
Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk voor 31 mei 2018 onder vermelding van vacaturenummer 201829 naar vacature@blijfgroep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112