Blijf Groep Ik zoek hulp Ik wil mijn huisdier niet achterlaten

Ik wil mijn huisdier niet achterlaten

Als je thuis geweld meemaakt en je hebt huisdieren, kan het heel lastig zijn om hulp te zoeken. Want wat gebeurt er met je dier? Als jij thuis weg gaat, wie zorgt er dan voor je hond, of je kat, of je konijn?

Jouw huisdier is belangrijk voor je, je wil er goed voor zorgen en je dier geeft je troost. Bij Blijf Groep is er de mogelijkheid om je huisdier mee te nemen als je naar de opvang gaat, of om met onze hulp tijdelijk opvang elders te regelen.

Stichting Blijf van mijn Dier

Blijf Groep werkt voor de opvang en verzorging van de dieren die meekomen naar de opvang samen met Stichting Blijf van mijn Dier. Samen met de medewerker van Blijf van mijn Dier kijk je welke verzorging je dier nodig heeft en hoe je dier zo goed mogelijk kan herstellen van het geweld dat hij heeft meegemaakt. Blijf van mijn Dier kan eventueel ook opvang bij een gastgezin regelen voor je huisdier als dat nodig is.

Hulp nodig?

Jouw veiligheid is erg belangrijk! Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via 088 234 24 50 en we bespreken de mogelijkheden, ook voor je huisdier.

Film Dieren in de opvang

In deze film vertellen 3 (ex-)clienten van Blijf Groep hoe blij zij waren met de aanwezigheid van hun huisdier in de opvang.

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier