Blijf Groep Trainingen en groepen Informatiebijeenkomsten voor naasten

Informatiebijeenkomsten voor naasten

Als ruzies in een gezin of relatie uit de hand lopen, leven omstanders (familie, buren, vrienden) vaak erg mee. Maar het geweld roept ook veel emoties en vragen op. Gevoelens van machteloosheid bijvoorbeeld. Wat kan ik doen? Of boosheid. Waarom gaan ze niet uit elkaar?

Vaak hebben naasten veel vragen, maar vinden het moeilijk om met anderen te praten over huiselijk geweld in hun omgeving. Daarom organiseert Blijf Groep (online) informatiebijeenkomsten voor naasten. Hier kunnen naasten vragen stellen en hun ervaringen delen met anderen.

Hoe zien de (online) informatiebijeenkomsten er uit?

Er zijn vier bijeenkomsten elk met een ander thema.

  • Waarom stopt het niet vanzelf? De dynamiek in relaties is best ingewikkeld.
  • Het zit me tot hier!? Hoe ga je om met jouw emoties?
  • Wat helpt echt? Welke hulpverleningsmogelijkheden zijn er?
  • Afstand nemen of niet? Omgaan met iemand die in een gewelddadige relatie zit.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met huiselijk geweld. Familie, vrienden, maar ook buren.

Wanneer?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe bijeenkomsten gepland. Als je belangstelling hebt om aan een bijeenkomst deel te nemen kun je je alvast aanmelden. Je ontvangt dan informatie zodra deze beschikbaar is.

Aanmelden

Je kan je nu alvast aanmelden als je belangstelling hebt om in de toekomst deel te nemen aan een bijeenkomst. Klik op onderstaande button en vul het formulier in.

Meer informatie

Bekijk onderstaand filmpje of neem dan contact op met een van de trainers (Pyrrha of Hillery) via 088 234 24 00 of via info@blijfgroep.nl

Wil je graag met een medewerker van Blijf Groep praten over hulpverlening bij huiselijk geweld? Bel dan 088 234 24 50.