Blijf Groep Trainingen en groepen Informatiebijeenkomsten voor naasten

Informatiebijeenkomsten voor naasten

Als ruzies in een gezin of relatie uit de hand lopen, leven omstanders (familie, buren, vrienden) vaak erg mee. Maar het geweld roept ook veel emoties en vragen op. Gevoelens van machteloosheid bijvoorbeeld. Wat kan ik doen? Of boosheid. Waarom gaan ze niet uit elkaar?

Vaak hebben naasten veel vragen, maar vinden het moeilijk om met anderen te praten over huiselijk geweld in hun omgeving. Daarom organiseert Blijf Groep (online) informatiebijeenkomsten voor naasten. Hier kunnen naasten vragen stellen en hun ervaringen delen met anderen.

Hoe zien de (online) informatiebijeenkomsten er uit?

Er zijn vier bijeenkomsten elk met een ander thema.

  • Waarom stopt het niet vanzelf? De dynamiek in relaties is best ingewikkeld.
  • Het zit me tot hier!? Hoe ga je om met jouw emoties?
  • Wat helpt echt? Welke hulpverleningsmogelijkheden zijn er?
  • Afstand nemen of niet? Omgaan met iemand die in een gewelddadige relatie zit.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met huiselijk geweld. Familie, vrienden, maar ook buren.

Waar en wanneer?

De eerstvolgende bijeenkomst is gepland op: donderdag 15 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur

Het thema van deze bijeenkomst is: Het zit me tot hier!? Hoe ga je om met jouw emoties?

Aanmelden

Je kan je nu al aanmelden voor deze bijeenkomst. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je voorkeur hebt voor een online bijeenkomst of een bijeenkomst op locatie (Oranje Huis Amsterdam). Afhankelijk van de aanmeldingen zullen we dan de keuze maken voor en online bijeenkomst of een bijeenkomst op locatie.

Meer informatie

Bekijk onderstaand filmpje of neem dan contact op met een van de trainers Pyrrha Singerling of Hillery Lia a Sak via 088 234 24 00 of via info@blijfgroep.nl

Wil je graag met een medewerker van Blijf Groep praten over hulpverlening bij huiselijk geweld? Bel dan 088 234 24 50.

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier