Bestuurssecretaris Amsterdam

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.

Per 1 maart 2019 zijn wij op zoek naar een:

Bestuurssecretaris

voor 24-28 uur per week

 

Wat ga je doen als Bestuurssecretaris?

De Bestuurssecretaris is verantwoordelijk voor de interne processen (besluitvorming) in de organisatie en ondersteunt de Directeur-bestuurder en de managers bij de maatschappelijke lobby. Daarnaast stuurt de Bestuurssecretaris het secretariaat aan.
Concreet betekent dit dat de bestuurssecretaris:

  • bekend is met de landelijke en gemeentelijke beleidsontwikkeling en (besluitvormings-)processen;
  • de Raad van Toezichtvergaderingen en de MT vergaderingen ondersteunt;
  • bekend is met de maatschappelijke ontwikkelingen in het werkveld;
  • verbinding kan leggen met verschillende lagen van de (samenwerkende) organisatie(s);
  • strategische voornemens kan verwoorden naar (beleids-)plannen in samenwerking met adviseur innovatie en ontwikkeling;
  • verantwoordelijk is voor de organisatie van de interne besluitvormingsprocessen.
  • ondersteunt met het contractbeheer en de agendasetting voor de accountgesprekken met stakeholders

De Bestuurssecretaris legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven kandidaat met WO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding zoals bijvoorbeeld bestuurskunde. Je hebt kennis van het werkveld en de relevante ontwikkelingen. Tevens heb je inzicht in samenwerkingsverbanden, externe relaties en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Een uitgebreid functieprofiel is bij de organisatie op te vragen.

Wie zijn wij?

Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep.

Hoe werken wij?

Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende, dynamische werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s.
Voor alle functies geldt dat we een jaarcontract bieden, met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 11 (minimaal € 3.156,- maximaal € 4.902,- bruto per maand bij 36 uur per week).  We bieden je  individueel  keuze budget en een loopbaanbudget, dat je naar eigen inzicht kan besteden. Bijvoorbeeld om jezelf verder te ontwikkelen. Of om werk en privé beter met elkaar in balans te brengen.

Ben je enthousiast?

Dan komen wij graag met jou in contact!  Wil je eerst graag eens praten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Els Bennink, Bestuurssecretaris op telefoonnummer 06- 31653203. Of stuur gelijk je motivatiebrief met CV vóór 20 februari 2019 onder vermelding van vacaturenummer 201903 naar vacature@blijfgroep.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112