Betrokken ondernemen

Blijf Groep werkt samen met verschillende bedrijven op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Deze samenwerking is voor ons van grote toegevoegde waarde. Mooie initiatieven uit het bedrijfsleven maken activiteiten en uitstapjes mogelijk die anders niet uitgevoerd hadden kunnen worden. Voor zowel de medewerkers van de bedrijven, als voor de cliënten van Blijf Groep is dit onderlinge contact waardevol. Voor uw medewerkers is ‘betrokken ondernemen’ een kans om hun maatschappelijke blik te verrijken en anderen te helpen. Voor onze cliënten zijn de steun en persoonlijke aandacht een stevig hart onder de riem.

Is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan contact op met Ilse den Hollander van de afdeling communicatie, via 088 234 24 00.

Enkele voorbeelden van betrokken ondernemen

  •  L’Oréal Nederland heeft in het Oranje Huis in Alkmaar een wellnessruimte ingericht waar cliënten gebruik van kunnen maken. Ook organiseren zij jaarlijks een beauty-dag voor cliënten van deze locatie en leveren zij beaty-producten aan alle locaties van Blijf Groep.
  • Stichting Amsterdam Cares verrast de cliënten van Blijf Groep regelmatig met aanbiedingen voor leuke activiteiten met bedrijven, zoals het knutselen van kerststukjes en -ballen met de medewerkers van de Bijenkorf. Daarbij kregen alle vrouwen en kinderen een cadeautje.
  • Soap Treatment Store roept vrouwen op ongebruikte beautyproducten in te zamelen, die zij aanbieden aan vrouwen in de vrouwenopvang. Klik hier voor meer info over deze actie.

 

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112