Blended hulpverlening

Samen met collega-instelling Moviera startte Blijf Groep in 2015 het project Blended Hulpverlening. Het project richt zich op het ontwikkelen van een gemengde vorm van hulpverlening waarbij de  reguliere hulpverlening is aangevuld met online modules. De cliënt kan op ieder gewenst moment zelfstandig werken aan de online modules die aan de hand van verschillende thema’s zijn ingericht.

Blended Hulpverlening is een driejarig project. In deze drie jaar worden tien modules ontwikkeld met voor de cliënten relevante thema’s als veiligheid, netwerk, geld en kinderen en opvoeding. De cliënt kiest zelf of samen met de hulpverlener welke thema’s voor hem of haar interessant zijn.

Het eerste projectjaar is voorspoedig verlopen en er is inmiddels een naam en logo aan het project verbonden: InZicht. En er is meer goed nieuws: we zijn zeer verheugd te melden dat het Kansfonds als één van de sponsors ook zal bijdragen aan het tweede projectjaar dat op 1 augustus is gestart!

Nieuwsgierig naar dit project en wil je meer weten? Neem dan contact op met Kristine Evertz, projectleider Blended hulpverlening: k.evertz@blijfgroep.nl, 020-5210150.

Het Kansfonds (voorheen Skanfonds) is een van de sponsors van dit project.

Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat Kansfonds voor. Jaarlijk steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving.
 

Henriëtte Hulsebosch, Directeur Kansfonds

"Kansfonds streeft naar een rechtvaardige samenleving waarin elk mens telt en iedereen kan meedoen. Daarom steunen wij onder andere organisaties die zich sterk maken voor kwetsbare mensen.

 

Mensen die direct praktische hulp of bescherming en veiligheid nodig hebben. Kansfonds steunt daarom heel graag de initiatieven van Blijf Groep.

Niet alleen zet Blijf Groep zich zichtbaar in voor vrouwen die het slachtoffer zijn van geweld, we zien hen vooral ook als voorloper in de innovatie van de vrouwenopvang.

Projecten als ‘blended hulpverlening’ en het Oranje Huis zijn daar hele mooie voorbeelden van."

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112