Blijf Groep zoekt directeur-bestuurder

In verband met de pensionering van de huidige directeur-bestuurder, zoekt Blijf Groep een nieuwe directeur-bestuurder. We zoeken voor deze uitdagende functie een teamspeler met energie, die een boegbeeld wil zijn voor de organisatie en die in staat is mensen te verbinden rond de problematiek van huiselijk geweld.

De functie

Als directeur-bestuurder ben je verantwoordelijk voor het verder verstevigen van de maatschappelijke positie van Blijf Groep. De uitdagingen hierbij zijn:

  • Continuiteit van Blijf Groep: je zorgt ervoor dat Blijf Groep haar koppositie houdt als meest inspirerende organisatie op haar vakgebied.  Je borgt de clienttevredenheid en zorgt ervoor dat huiselijk geweld hoog op de politieke agenda blijft staan.
  • De doorontwikkeling van het organisatieproces Zichtbaar Sterk: je borgt de interne verankering van dit proces zodat professionals in de teams verder in hun kracht komen.
  • De implementatie van het strategische plan, waaronder items als: positionering lijf Groep, onderzoek naar de verdere uitrol van de Oranje Huizen, het project Safety NED en samenwerking met andere (jeugd)zorgaanbieders.
  • het aansturen van de organisatie: je geeft direct leiding aan 2 managers Primair Proces, de manager Veilig Thuis, de manager Ondersteunende diensten, de bestuurssecretaris en het team Innovatie en Ontwikkeling. Indirect stuur je 300 medewerkers aan.
  • Bijdragen aan de grootstedelijke ontwikkeling van het doorbreken van huiselijk geweld. Blijf Groep werkt samen met aanbieders in de 4 grote steden, de zgn Combine. In deze strategische samenwerking draag je bij aan het nog beter op de kaart zetten van het in grootstedelijk verband doorbreken en bestrijden van huiselijk geweld.

Je rapporteert aan de Raad van Toezicht en bent gesprekspartners voor de Ondernemeningsraad en Clientenraad.

Interesse?

Klik hier voor meer informatie.

De procedure

Voor de werving en selectie werk Blijf Groep samen met Bosman en Vos.  Reageren kan via hun website, www.bosmanvos.nl/vacatures. Reacties zijn welkom tot en met 30 mei 2017. De intakegesprekken worden in de week van 19 en 26 juni gevoerd. De gesprekken bij Blijf Groep vinden plaats in de week van 3, 10 en 17 juli. Een case assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De procedure wordt begeleid door Ingrid Venekamp van Bosman en Vos.

De sluitingstermijn voor deze vacature is inmiddels verstreken. U kunt niet meer reageren op deze vacature.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112