Dramatherapeut, Noord-Holland

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.

Voor onze locaties in Haarlem (5 uur per week) en Wormerveer (5 uur per week) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven:

Dramatherapeut
5 uur per week ( je wisselt de locaties om de week)

Wat ga je doen?

Tijd voor Toontje is een programma voor kinderen in de opvang en hun moeders. Toontje is een hand-schildpad. Als dramatherapeut ben jij Toontje. Toontje heeft hetzelfde meegemaakt als de kinderen: hij is plotseling met zijn moeder in de opvang komen wonen na ruzies en geweld thuis. Hij verblijft nu tijdelijk in een koffer en als hij tijdens de bijeenkomsten tevoorschijn komt, vertelt hij over ervaringen van nu en hier, en soms ook eventjes van thuis. Hij zoekt bescherming in zijn schild en soms trekt hij zich terug omdat hij boos is en even alleen wil zijn. De uren en locaties kunnen door de 2 Dramatherapeuten zelf worden verdeeld.

Wie ben jij?

  • Je bent een gedreven Dramatherapeut met een afgeronde relevante HBO opleiding.
  • Je kunt via spel oplossingsgericht interveniëren en improviserend reageren op wat de moeders en kinderen inbrengen.
  • Je bent in staat om negatief gedrag om te buigen naar veilig boos gedrag.

Hoe werken wij?

Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een dynamische werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s.
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, salarisschaal 8 (minimaal € 2.544,- maximaal € 3.624,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). De voorkeur gaat uit naar een ZZP’er.

Ben je enthousiast?

Aanvullende informatie is op te vragen bij Leonie Hutten op 06- 31995507 of vacature@blijfgroep.nl. Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk 31-8-2019 naar vacature@blijfgroep.nl onder vermelding van vacaturenummer 201907.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112