En nu ik..! goed onderbouwd

En nu ik...! De training voor kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld is opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugd Institut. Een hele mooie prestatie waar we erg trots op zijn.

In 2003 is Blijf Groep begonnen met de eerste versie van het programma En nu ik…! voor kinderen die getuige zijn geweest van gewelddadige ruzies thuis en hun ouders. Het programma, dat bestaat uit een kindergroep en een parallelprogramma voor ouders, is in de loop der jaren doorontwikkeld, verbeterd, onderzocht en opnieuw doorontwikkeld. Het programma wordt gewaardeerd door de kinderen die eraan mee doen en hun ouders, zo blijkt uit de evaluaties van ervaringen die altijd aan het eind van de groepen gedaan wordt.

We zijn dan ook erg trots om te melden dat  En nu ik…! als Goed onderbouwd opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugd Instituut.

Lees hier de beoordeling van de Erkenningscommissie.

Wil je meer weten over En nu ik..? En op welke manieren Blijf Groep kinderen ondersteunt die te maken hebben gehad met huiselijk geweld? Kijk dan hier.

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112