Gastvrouw, Almere

Ben jij een Gastvrouw die haar bijdrage wil leveren aan een organisatie die als doel heeft het stoppen van Huiselijk geweld? Wil je werken in een leuk team met gedreven en betrokken collega’s in een spiksplinternieuw gebouw in Almere- Poort? Lees dan snel verder!

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.

Voor het Oranje Huis Flevoland- Gooi & Vechtstreek, gevestigd in Almere- Poort zijn wij per direct op zoek naar een:

Gastvrouw
16 uur per week

Wat ga je doen?

De gastvrouw biedt ondersteunende activiteiten aan cliënten. Belangrijk in deze functie is dat je bijdraagt aan de veiligheid, zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten en de verbetering van het woon-, en leefklimaat bewerkstelligt. Je stimuleert de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van cliënten.

De onderstaande werkzaamheden behoren onder meer tot je takenpakket:

  • Je zorgt voor de dagelijkse ondersteuning in de woonsituatie en de begeleiding van cliënten.
  • Je signaleert wensen, behoeften en ambities van cliënten en draagt bij aan programmeren van activiteiten.
  • Je denkt actief mee over het verbeteren van de dienstverlening en neemt deel aan werkoverleggen.
  • Je onderhoudt contact met cliënten en motiveert en stimuleert hen.
  • Je bent altijd bereid om in te vallen op de receptie, wanneer daar geen bezetting is.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven kandidaat met MBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van- en inzicht in de doelgroep. Je hebt sterke sociale vaardigheden en kunt omgaan met fysiek geweld en verbale agressie. Daarnaast heb je een klantgerichte en dienstverlenende instelling en vind je het leuk om anderen te helpen. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en bent stressbestendig. Tevens werk je graag flexibel en ben je bereid in de weekenden, op feestdagen en in de avonden tot 21:00 volgens rooster te werken. Je woont in de buurt en je bent ad hoc beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke, gezellige en dynamische werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 4 (minimaal € 1.885,- maximaal € 2.592,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). Het gaat in eerste instantie om een dienstverband van een jaar.

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je op contact opnemen met de Team assistent Chantal Konings op telefoonnummer 06- 1543 7319. Stuur je motivatiebrief met CV vóór 25 mei 2019 onder vermelding van vacaturenummer 201923. naar vacature@blijfgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112