Infobijeenkomst voor naasten

1 op de 2 Nederlanders kent iemand die te maken heeft gehad met huiselijk geweld. Bijvoorbeeld je zus, of je buurvrouw of bij vrienden. Hoe kan je hen helpen? En waar kan jij terecht met je vragen?

Als ruzies in een gezin of relatie uit de hand lopen, roept dat vaak veel emoties en vragen op. Gevoelens van machteloosheid bijvoorbeeld. Je wilt helpen, maar je weet niet hoe. Ook vinden naasten het vaak moeilijk om met anderen te praten over het huiselijk geweld in hun omgeving.

Daarom organiseert Blijf Groep (online) informatiebijeenkomsten voor naasten. Hier kun je je vragen stellen en je ervaringen delen met anderen.

Waar en wanneer?

Op donderdag 15 oktober vindt de eerstvolgende informatiebijeenkomst plaats. Het thema van deze bijeenkomst is: Het zit me tot hier!? Hoe ga je om met jouw emoties?

Afhankelijk van de aanmeldingen zal de bijeenkomst online of op locatie (in Amsterdam) plaatsvinden.

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met huiselijk geweld. Dus ben jij buurvrouw, moeder, broer, zus, tante, oom, vriend of vriendin van een gezin of stel waar erge ruzies zijn of zijn geweest? Dan ben je van harte welkom.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door op onderstaande button te klikken. Bij je aanmelding kan je aangeven of je voorkeur hebt voor een online bijeenkomst of voor een fysieke bijeenkomst in het Oranje Huis in Amsterdam. Afhankelijk van de reacties zullen we dan kiezen voor een online bijeenkomst of een bijeenkomst op locatie.

Meer weten?

Bekijk dan dit filmpje.

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier