L'Oréal voor de mooie beautysalon

L'Oréal Nederland realiseert Beautysalon in Oranje Huis   

In dit Oranje Huis bevindt zich een unieke beautysalon, mogelijk gemaakt en ingericht door L’Oréal Nederland B.V., waar cliënten zich kunnen ontspannen of zich kunnen bekwamen in het beautyvak. L’Oréal Nederland B.V. heeft deze beautysalon aangeboden in het kader van het wereldwijde 100-jarig bestaan van het concern in 2009.

De beautysalon die nu tegelijk met de oplevering van het Oranje Huis gereed is zal ter ontspanning van de bewoners dienen maar kan ook het startsein betekenen voor een carrière in het beauty vak. Samen met de Nederlandse Kappersakademie in Amsterdam biedt L'Oréal aan twee gemotiveerde cliënten van Begeleid Wonen  een kappersopleiding aan.

L’Oréal werkt al sinds 2004 samen met Blijf Groep en voorziet in verzorgingsartikelen en -behandelingen voor de bewoners. Er zijn uitstapjes gemaakt met bewoners en hun kinderen naar de bioscoop, gezicht- en haarbehandelingen gegeven door L’Oréal medewerkers en er worden producten gegeven voor verjaardagen en feestdagen. Sinds 2009 is het contact geïntensifieerd en is in het kader van het 100-jarig bestaan van de groep L’Oréal een complete beautysalon voor het Oranje Huis aangeboden. Ook zijn alle bewoners van Blijf Groep met hun kinderen in de L’Oréal academie in Hoofddorp geweest voor een verwendag. Op hetzelfde moment werden  de opvanglocaties door andere L’Oréal medewerkers opgeknapt. Op de jaarlijkse vrijwilligersdag van L’Oréal in juni (Citizen Day) zijn ook locaties door medewerkers bezocht waarbij er opgeruimd, geschilderd en schoongemaakt is.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112