Medewerker Personeelsadministratie

VACATURE

 

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft.

Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Wij realiseren ons dat we bij al onze activiteiten samen sterker zijn dan alleen. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep en maakt zich er hard voor dat iedere burger van Flevoland, ongeacht leeftijd of woonsituatie, kan leven of opgroeien in een veilige thuissituatie, vrij van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Eind 2015 is Blijf Groep gestart met zelforganiserende teams, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit (verder) bijdraagt aan tevreden klanten: zowel de cliënten die om onze hulp vragen, als de partijen die die hulp financieren.

Voor ons bedrijfsbureau in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Medewerker  Personeelsadministratie - Service Organisatie

voor 20 uur per week

 

Voor de invulling van deze uren geldt dat deze medewerker specifieke taken en verantwoordelijkheden heeft op het gebied van de  personeels- en salarisadministratie.

Daarnaast is de medewerker serviceorganisatie samen met de collega’s vanuit de service organisatie verantwoordelijk voor het verlenen van diverse vormen van service aan teams van Blijf Groep.

Het gaat hierbij in eerste instantie om het verrichten van diverse administratieve, organisatorische, logistieke en ander activiteiten die nodig zijn ter ondersteuning van de medewerkers van Blijf Groep.

De medewerker service organisatie rapporteert aan de manager Ondersteunende diensten.

 

Profiel van de functie

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met MBO werk- en denkniveau aangevuld met:

  • Kennis en ervaring op het gebied van personeels- en salarisadministratie;
  • Verwerken van personele mutaties: uitvoeren van alle administratieve handelingen die voortvloeien uit veranderingen met betrekking tot in-, door- en uitstroom van medewerkers (bijv. opmaken arbeidsovereenkomsten, getuigschriften, werkgeversverklaringen)
  • Ondersteuning bij werving en selectie van nieuwe medewerkers
  • Verlof-, verzuim-, scholing- en fte-rapportages
  • Applicatiebeheer van personeelsadministratiesystemen
  • Ondersteuning bij salarisadministratie
  • Kennis van en inzicht in de administratieve processen en inrichting van de afdeling(en), alsmede in (het begrippenkader van) de administratieve organisatie.

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent nauwkeurig en ordelijk, je ben stressbestendig. Integriteit is voor jou vanzelfsprekend naast een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent flexibel en kan snel schakelen i.v.m. de verschillende taakvelden en wisselende verzoeken. Je bent in de gelegenheid om één van de werkdagen op woensdag te werken.

 

Aanbod

Wij bieden je een dynamische werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s.  Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, salarisschaal 6 (minimaal € 2.073,-- maximaal € 2.967,-- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur).

Reacties

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anne ter Steege, manager ondersteunende diensten,  telefoonnummer 06-15349643. Stuur je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacaturenummer 201704 naar vacature@blijfgroep.nl.

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112