Oproepkracht Servicemedewerker 1

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft.
Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Wij realiseren ons dat we bij al onze activiteiten samen sterker zijn dan alleen. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep en maakt zich er hard voor dat iedere burger van Flevoland, ongeacht leeftijd of woonsituatie, kan leven of opgroeien in een veilige thuissituatie, vrij van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Eind 2015 is Blijf Groep gestart met zelforganiserende teams, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit (verder) bijdraagt aan tevreden klanten: zowel de cliënten die om onze hulp vragen, als de partijen die die hulp financieren.

Voor het Oranje Huis in Amsterdam zijn wij per 15 juni op zoek naar een:

Oproepkracht Servicemedewerker 1

In deze functie zorg je (samen met een collega) voor een goede bereikbaarheid van Blijf  Groep. Je zorgt voor een correcte afhandeling van het inkomend telefoonverkeer. Inkomende gesprekken verbind je, na beoordeling van de aard van het gesprek, door naar de desbetreffende persoon. Waar nodig maak je notities en koppel je dit terug aan de desbetreffende persoon.
Ook behoren administratieve en facilitaire werkzaamheden tot je takenpakket.

Profiel van de functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met VMBO of MBO werk- en denkniveau.
Je heb kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer.
Klantvriendelijkheid, representativiteit en zorgvuldigheid zijn bijzonder belangrijk voor de interne en externe contacten.
Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en stressbestendigheid zijn nodig voor het op een rustige en eenduidige wijze overbrengen van concrete informatie en voor het opvragen van informatie. Ook is integriteit belangrijk bij het omgaan met vertrouwelijke informatie.
Daarnaast is het nodig om goed om te kunnen gaan met zware problematiek.

Je bent bereid ook in de avonden en weekenden te werken. Je woont in de buurt en bent ad hoc beschikbaar, tevens in vakantieperiodes en op feestdagen. In de maanden juni t/m oktober 2018 is het belangrijk dat je beschikbaar bent. Denk je dat je over deze capaciteiten  beschikt, dan hebben wij een prima aanbod voor je. 

Aanbod
Wij bieden je een professionele en dynamische  werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s.
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 4 (minimaal € 1.848,- maximaal € 2.541,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur).
 

Reacties
Voor meer informatie over deze functie kun je op contact opnemen met Brigida Leiva Rosel of Lucia Spadaro via de Receptie OH Amsterdam op telefoonnummer 088-2342650.
Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk voor 30 april 2018 onder vermelding van vacaturenummer 201824 naar vacature@blijfgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112