P&O Adviseur

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.

Ter ondersteuning van de teams en de managers zijn wij op zoek naar een ervaren en allround:

P&O-adviseur 
32 uur per week

Wat ga je doen?
De Blijf Groep heeft haar visie op P&O onlangs aangescherpt. Bij de functie van P&O-adviseur staan – naast de reguliere advisering en ondersteuning van teams en managers op het gebied van P&O (bij werving & selectie, arbeidsverzuim, personeelsplanning, talentmanagement) staan daarbij de volgende speerpunten centraal:
• Teams – vanuit de eigen P&O-deskundigheid - adviseren, ondersteunen, opleiden en coachen bij de diverse fasen van teamontwikkeling en in het proces van/naar zelforganisatie
• MT adviseren over (inspirerende) kaders, ontwerp en borging bij zelforganisatie
• MT en teams adviseren over de rol die vrijwilligers en betaalde/onbetaalde deskundigen kunnen vervullen binnen het proces van dienstverlening van Blijf Groep. 

De P&O-adviseur is – samen met andere stafdiensten (o.a. kwaliteit, communicatie, accountmanagement, cliëntenparticipatie, adviseurs finance & control, -ICT en - facilitaire zaken, opleidingen) gepositioneerd in het Kenniscentrum. De P&O-adviseur rapporteert aan de manager Ondersteunende diensten.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een energieke kandidaat met HBO werk- en denkniveau aangevuld met:
• Kennis en ervaring op het gebied teamontwikkeling en zelforganisatie;
• Kennis en ervaring op het brede werkveld van P&O;
• Kennis van het werkveld en relevante ontwikkelingen;
• Kennis van relevante wet- en regelgeving;
• Een bruisend netwerk dat een voortdurende bron van inspiratie is voor vernieuwende ideeën.

Je beschikt over adviesvaardigheden, je bent pro-actief en ondernemend en jouw enthousiasme en overtuigingskracht leveren een bijdrage aan de teams, de ondersteunende diensten en de organisatie. Je hebt goede analytische vaardigheden en bent onafhankelijk. Je beschikt over coachende vaardigheden.
 

Hoe werken wij?
Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een dynamische werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s.
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, salarisschaal 9 (minimaal € 2.705,- maximaal € 3.988,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). Het gaat in eerste instantie om een dienstverband voor één jaar.

Ben je enthousiast?
Aanvullende informatie is op te vragen bij vacature@blijfgroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Henk Staadegaard, op 06-52711481.
Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk 30 november  2018, naar vacature@blijfgroep.nl onder vermelding van vacaturenummer 201859.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112