Servicemedewerker 1 Bureaudienst

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland  en Flevoland.                                                                                                                                                                                                                                                               

Voor de Bureaudienst op onze locatie Oranje Huis Amsterdam zoeken wij een:

Servicemedewerker 1 bureaudienst, voor 24-32 uur per week

Waar ga jij werken?

Je gaat werken in een divers, enthousiast en dynamisch team van maatschappelijk werkers en servicemedewerkers. De bureaudienst fungeert als voordeur van Blijf Groep, omdat hier alle hulpvragen binnenkomen. De bureaudienstmedewerkers zijn met elkaar verantwoordelijk voor de plaatsing van cliënten in de Vrouwen Opvang, zowel in- als extern. Zij verzorgen de screening en begeleiding van cliënten die op een Noodopvang plek van de Blijf Groep verblijven en van cliënten in de opvang buiten kantoortijden.

Wat ga je doen?

De Servicemedewerker zorgt (samen met een collega) voor een goede bereikbaarheid van Blijf  Groep en werkt hierin samen met de maatschappelijk werker van de Bureaudienst. De Servicemedewerker  zorgt voor een correcte afhandeling van het inkomend telefoonverkeer. Inkomende gesprekken worden na beoordeling van de aard van het gesprek, doorverbonden naar de desbetreffende persoon. Waar nodig worden notities gemaakt en gekoppeld aan de desbetreffende persoon. Ook behoren een aantal administratieve en facilitaire werkzaamheden tot het takenpakket:

  • Agenda beheer, het plannen van aanmeldingen die binnen komen via ketenpartners.
  • Ondersteuning aan de bureaudienst maatschappelijk werk.
  • Dagelijkse overdracht bijhouden en versturen
  • Notuleren bij overleg

Wie ben jij?

  • Je hebt  minimaal VMBO of MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer wordt op prijs gesteld.
  • Je bent klantvriendelijk, representatief en zorgvuldig voor zowel interne als externe contacten.
  • Je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en stressbestendigheid voor het op een rustige en eenduidige wijze overbrengen van concrete informatie en voor het opvragen van informatie.
  • Je gaat integer om met vertrouwelijke informatie en kunt in een dynamische omgeving werken waar meerdere zaken tegelijk spelen.

Wie zijn wij?

Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep en maakt zich er hard voor dat iedere burger van Flevoland, ongeacht leeftijd of woonsituatie, kan leven of opgroeien in een veilige thuissituatie, vrij van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Hoe werken wij?

Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een professionele en dynamische werkomgeving. De Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 4 (minimaal € 1.885,- maximaal € 2.592,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). De cao kent een loopbaanbudget en een individueel keuzebudget waarin de mogelijkheid bestaat om salaris en vrije tijd uit te ruilen. Het individueel keuzebudget is ongeveer 18% van je salaris.

Ben je enthousiast?

Voor vragen over de functie kun je op contact opnemen met Bureaudienst Amsterdam, Judith Wissing, op telefoonnummer 088-2342450. Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk vóór 9 augustus 2019 onder vermelding van vacaturenummer 201926 naar vacature@blijfgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112