Stagevacatures

Stages bij Blijf Groep

Stage lopen bij Blijf Groep betekent leren in een inspirerende omgeving waar moed, betrokkenheid en een open houding sleutelwoorden zijn. Onze medewerkers zetten zich gedreven en zonder vooroordelen in voor het stoppen van huiselijk geweld.

Blijf Groep heeft diverse opvanglocaties in Noord Holland en Flevoland. Daarnaast biedt Blijf Groep ook ambulante hulpverlening. Tenslotte is er het bedrijfsbureau met de afdelingen financiën, beleid/training, PZ en secretarieel. Zowel de opvang als ambulant als het bedrijfsbureau bieden stageplaatsen voor diverse opleidingen.

Blijf Groep biedt vooral stageplaatsen aan voor 3e-jaarsstudenten van de voltijd HBO-opleidingen en enkele plaatsen voor MBO-ers. Wij hebben jaarlijks stageplaatsen voor de volgende opleidingen:

•HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening
•HBO Sociaal juridische dienstverlening
•MBO MMZ 4 Volwassenwerk - Specifieke doelgroepen
•MBO Pedagogisch werk – Jeugdzorg
•MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening (2e jaars)
•MBO Secretarieel

Incidenteel kunnen we ook stagiaires plaatsen van andere opleidingen. Voor opleidingen die niet hierboven vermeld staan kun je een open sollicitatie sturen naar: stage@blijfgroep.nl. Na ontvangst van je motivatiebrief en je CV krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Binnen twee weken krijg je vervolgens te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Voor vragen over stages bij Blijf Groep kun je mailen naar: stage@blijfgroep.nl. of bellen met (020) 521 01 50.

 

Actuele stageplaatsen:

HBO MWD 3e jaars, Alkmaar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112