Training voor lotgenoten

Blijf Groep Trainingen en groepen Lotgenotengroep Eervol

Lotgenotengroep Eervol

Veel vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie door hun familie hebben behoefte om daarover te praten met lotgenoten. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als zij, die weten hoe het voelt. Daarom organiseert Blijf groep de lotgenotengroep Eervol.

Hoe ziet de training eruit?

Doel van de training is het verwerken van ervaringen, doorbreken van isolement en het bevorderen van herstel. De training wordt gegeven door twee ervaren trainers en bestaat uit 9 online bijeenkomsten van elk 1,5 uur.

Voor wie?

De groep is bedoeld voor mannen en vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie doordat de familie vindt dat de familie-eer is aangetast. En die vaak ook worstelen met het leven in twee verschillende culturen. Het geweld kan recent zijn of van langer geleden.

Waar en wanneer?

De groep vindt online plaats op donderdag 4 april 2024, 13:30 – 15:00.

Er zijn geen kosten verbonden aan de training.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je telefonisch of per mail contact opnemen met de trainers (Behiye Cukur, Farangis Dawoody en Chantal Holland) of per e-mail k.eer@blijfgroep.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de Lotgenotengroep Eervol door via onderstaande knop het aanmeldformulier in te vullen. Na aanmelding krijg je de link van de bijeenkomst toegestuurd.