Trainingen en groepen

Neem de regie weer in eigen handen

Wil je beter je grenzen leren aangeven en weer de baas worden over je eigen leven? Of praten over je ervaringen met lotgenoten? Blijf Groep biedt verschillende trainingen aan voor mannen, vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Kinderen kunnen te maken hebben met stress en spanningen thuis. Geef je kind op voor Billy Boem.

Billy Boem

Groepsprogramma in Amsterdam voor kinderen 8 t/m 12 jaar die te maken hebben of hadden met stress en spanningen thuis. Tijdens de training praten kinderen over hun gevoelens en ervaringen met leeftijdsgenoten en worden er spelletjes gedaan.

Lees verder

Time4U

Groepsprogramma voor jongeren 12 t/m 15 jaar die te maken hebben gehad met heftige ruzies thuis. Tijdens de training praten jongeren over hun gevoelens en ervaringen met leeftijdsgenoten en worden er leuke dingen gedaan.

Lees verder

test test

Grip op thuis

Het groepsaanbod Grip op thuis is voor ouders die te maken hebben (gehad) met OUDERmishandeling.

Lees verder

Sterk

Weerbaarheidstraining voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld of ander grensoverschrijdend gedrag.

Lees verder

Lotgenotengroep Eervol

Groepsprogramma voor vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie doordat de familie vindt dat de familie-eer is aangetast.

Lees verder

En nu ik…!

Groepsprogramma voor kinderen van 7 t/m 11 jaar die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. In de training verwerken ze spelenderwijs hun ervaringen. Voor ouders is er een parallel groep.

Lees verder

Je bent niet de enige

Groepsprogramma voor vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld. Doel van de training is het verwerken van ervaringen, het verwerven van inzicht en het doorbreken van het isolement.

Lees verder

Trainingen voorjaar 2023

Veilig en Krachtig

Groepsprogramma voor vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld. In deze training praten we met elkaar over onze ervaringen en leer je hoe je je weer veilig en krachtig kunt voelen!

Lees verder

Weerkracht

Weerbaarheidstraining voor mannen die te maken hebben met huiselijk geweld of ander grensoverschrijdend gedrag.

Lees verder