Trainingen en groepen

Neem de regie weer in eigen handen

Wil je beter je grenzen leren aangeven en weer de baas worden over je eigen leven? Of praten over je ervaringen met lotgenoten? Blijf Groep biedt verschillende trainingen aan voor mannen, vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Lopen ruzies bij jou thuis ook wel eens uit de hand? En wil jij weer grip krijgen op de thuissituatie? Je bent niet alleen! Volg de groepstraining Grip op Thuis.

Grip op thuis

Het groepsaanbod Grip op thuis is voor ouders die te maken hebben (gehad) met OUDERmishandeling.

Lees verder

Sterk

Weerbaarheidstraining voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld of ander grensoverschrijdend gedrag.

Lees verder

Lotgenotengroep Eervol

Groepsprogramma voor vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie doordat de familie vindt dat de familie-eer is aangetast.

Lees verder

En nu ik…!

Groepsprogramma voor kinderen van 7 t/m 11 jaar die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. In de training verwerken ze spelenderwijs hun ervaringen. Voor ouders is er een parallel groep.

Lees verder

Kan iemand mij horen?

Groepstraining voor tieners (12 t/m 15 jaar) om hun ervaringen met geweld en ruzie thuis te verwerken. In de training kunnen ze andere tieners ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Voor de ouders is er een parallel-groep.

Lees verder

Je bent niet de enige

Groepsprogramma voor vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld. Doel van de training is het verwerken van ervaringen, het verwerven van inzicht en het doorbreken van het isolement.

Lees verder

Trainingen voorjaar 2023

Veilig en Krachtig

Groepsprogramma voor vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld. In deze training praten we met elkaar over onze ervaringen en leer je hoe je je weer veilig en krachtig kunt voelen!

Lees verder

Informatiebijeenkomsten voor naasten

Huiselijk geweld in je naaste omgeving kan veel emoties en vragen oproepen. Daarom organiseert Blijf Groep bijeenkomsten voor naasten.

Lees verder

Weerkracht

Weerbaarheidstraining voor mannen die te maken hebben met huiselijk geweld of ander grensoverschrijdend gedrag.

Lees verder