Ervaringsverhalen

Bij Blijf Groep vinden we het belangrijk verhalen te delen. Zodat mensen die ermee te maken hebben, weten dat ze niet de enigen zijn die dit overkomt.

Lees hieronder de verhalen van Blijf Groep. Niet alleen van mensen die zelf te maken hebben met huiselijk geweld, maar ook van hulpverleners en andere mensen die meewerken om huiselijk geweld te stoppen.

Mina: “Niets bleef over van wie ik vandaag ben”

Iedereen waarschuwde mij voor dit huwelijk waarin ik mishandeld werd. Pas in het Oranje Huis kwam er een einde aan het geweld en heb ik mezelf weer gevonden.

Lees verder

Marian: “Ik zag mijn moeder ouder worden”

De moeder van Marian werd mishandeld door haar broer. "Ik heb lang getwijfeld of ik professionele hulp moest inschakelen. Het is toch je broer"

Lees verder

Miriam: “Zonder Blijf Groep had ik het niet gered. Echt niet”

Miriam zat negen jaar in een gewelddadige relatie. " Je raakt in zo'n situatie zo jezelf kwijt. Je weet niet meer of wat jij ziet en denkt wel klopt."

Lees verder

Eddy Batson: “Ik voel me als een vis in het water bij Blijf Groep”

Eddy Batson is facilitaire locatieverantwoordelijke in het Oranje Huis in Amsterdam. " Voor cliënten zijn de contacten met niet-hulpverleners belangrijk."

Lees verder

Eveline Schaëfer: “Het taboe doorbreken helpt de cliënten echt verder”

Eveline Schaëfer, maatschappelijk werker ambulant bij Blijf Groep Haarlem. "Het taboe doorbreken helpt cliënten echt verder".

Lees verder

Behiye Cukur: “Je geeft veel, maar je krijgt er ook veel voor terug”

Behiye Cukur, maatschappelijk werker ambulant, werkt al 19 jaar bij Blijf Groep. " De uitdaging is om iedereen aan tafel te krijgen zonder een schuldige aan te wijzen."

Lees verder

Het verhaal van Sophie: “Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen contact hebben met hun vader”

Sophie verliet haar partner na een relatie van 22 jaar vol huiselijk geweld en kreeg ondersteuning van Blijf Groep. "Ik leer hier om in mijn eigen kracht te staan."

Lees verder

Carin Brands: “Wat is er mooier dan vrouwen te empoweren?”

Carin Brands is maatschappelijk werker Ambulant bij Blijf Groep. " Ik houd ervan om naar mensen toe te gaan. In hun leefwereld binnen te stappen"

Lees verder

Het verhaal van Nathalie: “Ik ben een optimist”

"Hij heeft me vaak bedreigd met de dood. Ik was zwanger en hij zei: "Als ik je tegenkom dan snijd ik die baby uit je buik". "

Lees verder

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier