Ik ben cliënt

Informatie voor cliënten van Blijf Groep

Verblijf je in de opvang? Of volg je een ambulant traject of training bij Blijf Groep? Hier vind je informatie specifiek voor jou. Over de cliëntenraad bijvoorbeeld. En over de cliëntvertrouwenspersoon die je kan bijstaan. Of hoe je je stem kan laten horen.

Cliëntenraad

De Cliëntenraad komt op voor jouw belang. Wij zetten ons in voor veiligheid in de opvang en vooreen goed contact tussen hulpverleners en cliënten.

Lees verder

Cliëntvertrouwenspersoon

Als cliënt van Blijf Groep sta je er niet alleen voor. Je kunt de hulp inroepen van de cliëntvertrouwenspersoon. Zij komt op voor jouw belang,

Lees verder

Evaluatieformulier cliënten

We horen graag hoe jij, als cliënt, de hulpverlening hebt ervaren. Vul hier het evaluatieformulier in.

Lees verder

Dossier bekijken of laten wijzigen

Als cliënt van Blijf Groep heb je een dossier. Je hebt het recht om dit dossier in te zien of te laten wijzigen. Je kan hier een aanvraag doen.

Lees verder

online intimidatie

Privacyverklaring

Blijf Groep hecht zeer veel waarde aan de privacy van cliënten. Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Lees verder

Klachtenregeling

Overal waar gewerkt wordt, kunnen dingen minder goed of fout gaan. Als jij niet tevreden bent over iets in de hulpverlening, dan horen we dat graag. Want dan kunnen we er iets aan doen.

Lees verder

Jouw mening telt

Het is logisch dat Blijf Groep goed luistert naar jou als cliënt. Als geen ander kan jij ons vertellen wat onze hulp waard is en waar die nog beter zou kunnen.

Lees verder