Ambulante hulp

Hulp in de thuissituatie

Het liefst helpen wij je vanuit je eigen omgeving. Zodat je dicht bij familie en vrienden kan zijn en je kinderen op hun eigen school en bij hun vriendjes kunnen blijven. Natuurlijk kan dit alleen als het thuis veilig genoeg is. Hieronder vind je meer informatie over de  verschillende manieren waarop we je kunnen helpen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Telefonische hulplijn

De hulplijn biedt een luisterend oor voor iedereen die dat nodig heeft. Zij geven adviezen en verwijzen, indien nodig door, naar passende hulp.

Lees verder

Ambulante begeleiding

Kortdurende begeleiding voor volwassenen die te maken hebben met huiselijk geweld. De begeleiding is ambulant (niet in de opvang).

Lees verder

Oranje Huis Thuis

Intensieve begeleiding voor gezinnen waar huiselijk geweld langdurig en bij herhaling speelt. De begeleiding vindt plaats in de thuissituatie.

Lees verder

AWARE

Mobiel alarm bij bedreiging en stalking waarmee met 1 druk op de knop de politie kan worden gealarmeerd. Blijf Groep biedt begeleiding bij dit traject.

Lees verder

Tijdelijk Huisverbod

Bij een dreigende noodsituatie kan de politie een huisverbod aanvragen. De geweldpleger moet dan 10 dagen het huis verlaten. Blijf Groep start in die tijd de hulpverlening op.

Lees verder

Blijf Groep in de wijk

In Amsterdam is Blijf Groep ook aanwezig in de wijk. Onze ambulante hulpverleners kunnen je bijstaan vraagstukken op het gebied van huiselijk geweld.

Lees verder