Blijf Groep Ik ben cliënt Dossier bekijken of laten wijzigen

Dossier bekijken of laten wijzigen

Als client van Blijf Groep worden er (persoons)gegevens van jou verwerkt in een dossier. Dit gebeurt bij aanvang van een hulpverleningstraject.  

In het dossier worden persoonsgegevens opgenomen over jou en over de personen die bij jouw situatie van toepassing zijn.  Dit zijn gegevens zoals namen, adressen en geboortedata. Ook wordt er inhoudelijke informatie over jouw situatie opgenomen in een dossier.

Wij gaan zorgvuldig met de gegevens om door ons te houden aan strenge regels rondom jouw privacy. Dit betekent dat wij alleen gegevens noteren die worden vastgelegd voor de hulpverlening en gegevens die nodig zijn voor de verantwoording van de werkzaamheden. De gegevens worden niet verwerkt in het kader van waarheidsbevinding waardoor er in beginsel geen rechten aan kunnen worden verleend.

Blijfgroep kan (persoons)gegevens die feitelijk onjuist zijn, op jouw verzoek aanpassen. Het gaat dan om bijvoorbeeld een foute vermelding van adresgegevens of een verkeerde datum.

Wil je gegevens bekijken, laten wijzigen of laten verwijderen?

Vul dan onderstaand formulier in. Geef in de opmerkingen aan waarover je specifiek inzage zou willen ontvangen. Dit voorkomt dat er niet aan het verzoek kan worden voldaan omdat de aanvraag niet voldoende duidelijk is geformuleerd. Het opvragen van inzage over het gehele dossier is niet specifiek genoeg. Wij zijn gehouden aan de wet en aan de belangen van anderen. Gegevens die geen betrekking hebben op jouw persoon, komen daardoor niet voor inzage in aanmerking en worden daarom voor jou onzichtbaar gemaakt. Om het verzoek op correcte wijze in behandeling te kunnen nemen, behouden wij ons het recht om een kopie van jouw legitimatie op te vragen. Deze is nodig om vast te stellen dat de persoonsgegevens betrekking hebben op jou. De kopie van jouw legitimatie bewaren wij niet. Wij gebruiken die alleen om vast te stellen dat jij de verzoeker bent en de kopie zal daarna direct worden verwijderd.

Verklaringen

Heb je een verklaring nodig? Dan kun je dit aangeven in onderstaand formulier.

Wil je je gegevens bekijken, laten wijzigen of laten verwijderen?

Na ontvangst van het formulier nemen we binnen een maand contact met je op over je verzoek. Er zijn geen kosten aan verbonden.

  • DD dash MM dash JJJJ

  • (meerdere keuzes mogelijk)

  • (meerdere keuzes mogelijk)
  • Vul hier in voor welke instantie jij een verklaring nodig hebt en waarom
  • Vul hier extra informatie in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Velden die zijn gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.