Goede cijfers voor groepen Blijf

Blijf Groep biedt verschillende groepen voor kinderen, tieners en volwassenen, die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.  De groepen die dit voorjaar zijn gestart zijn inmiddels weer afgerond en hebben mooie cijfers gekregen van de deelnemers.

Deelnemers aan de trainingen gaven de volgende cijfers voor de trainingen:

  • En nu ik Amsterdam Noord: 8.7
  • En nu ik Amsterdam Zuid: 9.1
  • Kan Iemand mij horen: 9

Aanvulling van een moeder, die samen met haar kind de training En nu ik...! heeft gevolgd.

“Ik geef jullie een 8 voor de training. Jullie hebben de training met veel geduld en liefde gegeven aan de kinderen en ook aan de ouders. Alle zorgen werden op tafel gelegd. Daar waar het ook gezellig werd konden jullie je professionele houding inzetten en diep ingaan op wat echt van belang was. Namelijk het kind. Jullie tips en advies hebben mij en mijn kind erg geholpen. Bedankt voor alles. "
 

Trainingen najaar

Dit najaar gaan er weer nieuwe groepen van start.  We geven dit najaar drie En nu ik-groepen en 1 tienergroep (Kan iemand mij horen).  Klik hier voor meer informatie of download de folder.
Ook de lotgenotengroep Je bent niet de enige.. zal dit jaar weer van start gaan. Data en plaatsen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Klik hier voor de flyer. 

Filmpjes

Je kunt ook onze filmpjes bekijken. In anderhalve minuut krijg je dan een goed beeld van wat de En nu ik- groep en de groep Kan iemand mij horen?  inhoudt. 

  • Klik hier om het filmpje En nu ik..! te bekijken
  • Klik hier om het filmpje Kan iemand mij horen? te bekijken.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112