Bijeenkomsten voor naasten

Sinds een jaar organiseert Blijf Groep maandelijks online bijeenkomsten voor naasten van mensen die te maken hebben met huiselijk geweld. Hier kunnen zij vragen stellen en hun ervaringen delen. De eerstvolgende bijeenkomst is op 3 juni a.s. van 19 -21 uur. Thema : Waarom stopt het niet vanzelf?

Naasten zijn vaak een ‘’rots in de branding’ voor die personen in hun omgeving die het huiselijk geweld ondergaan. Maar het geweld roept ook veel emoties en vragen bij hen op. Gevoelens van machteloosheid bijvoorbeeld. Je wilt helpen, maar je weet niet hoe. Of boosheid, omdat ze niet lijken in te zien hoe ernstig de situatie is.

Veel naasten hebben veel vragen, maar vinden het moeilijk om met anderen te praten over huiselijk geweld in hun omgeving. Daarom organiseert Blijf Groep (online) informatiebijeenkomsten voor naasten. Hier kun je je vragen stellen en je ervaringen delen met anderen.

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met huiselijk geweld. Dus ben jij buurvrouw, moeder, broer, zus, tante, oom, vriend of vriendin van een gezin of stel waar erge ruzies zijn of zijn geweest? Dan ben je van harte welkom op een of meerdere van de online informatiebijeenkomsten.

Wanneer?

De eerstvolgende informatiebijeenkomst voor naasten is op donderdag 3 juni a.s. Het thema is Waarom stopt het niet vanzelf? De bijeenkomst is online van 19 – 21 uur. Na aanmelding krijg je de link toegestuurd.

Info en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over deze en volgende bijeenkomsten en/of om je aan te melden.