Groen licht voor 2e Oranje Huis regio Amsterdam!

Er komt een tweede Oranje Huis in de regio Amsterdam! Dat is prachtig nieuws. Zo kunnen we in de toekomst meer mensen helpen die te maken hebben met huiselijk geweld. Hard nodig, want nu zijn bijna altijd alle plaatsen bezet.

In het tweede Oranje Huis zullen we alle plaatsen onderbrengen, die we nu in losse woningen in de stad en de regio aanbieden. Daarnaast kunnen we ook een aantal extra plaatsen realiseren. Dat is hard nodig, want de plaatsen in het huidige Oranje Huis zijn nu eigenlijk altijd bezet. Met deze nieuwe plekken erbij kunnen we dus meer mensen helpen, die te maken hebben met huiselijk geweld.

Net als in het huidige Oranje Huis zullen we in het nieuwe Oranje Huis ook alle hulp onder één dak aanbieden: dus zowel (crisis)opvang als ambulante hulp. Op deze manier kunnen we altijd hulp op maat bieden.

Natuurlijk duurt het nog even voordat het zover is. De plannen moeten nog worden uitgewerkt, we moeten nog een pand zoeken enzovoort. Maar de eerste stap is gezet! Dank aan de regio Amsterdam-Amstelland die dit mogelijk maakt!