Lotgenotengroep Eervol van start

Op 25 februari gaat de online lotgenotengroep Eervol van start. Deze training is bedoeld voor mannen en vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie doordat de familie vindt dat de familie-eer is aangetast.

Veel vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie door hun familie hebben behoefte om daarover te praten met lotgenoten. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als zij, die weten hoe het voelt. Daarom organiseert Blijf groep de lotgenotengroep Eervol.

Hoe ziet de groep eruit?

Doel van de groep is het verwerken van ervaringen, doorbreken van isolement en het bevorderen van herstel. De groep wordt begeleid door twee ervaren trainers en bestaat uit 9 online bijeenkomsten van 1,5 uur.

Voor wie?

De groep is bedoeld voor mannen en vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie doordat de familie vindt dat de familie-eer is aangetast. En die vaak ook worstelen met het leven in twee verschillende culturen. Het geweld kan recent zijn of van langer geleden.

Waar en wanneer?

De groep vindt online plaats en start op donderdag 25 februari van 9.30 – 11 uur. Na aanmelding krijg je link toegestuurd.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de Lotgenotengroep Eervol door via onderstaande knop het aanmeldformulier in te vullen.

Voor meer informatie kun je telefonisch of per mail contact opnemen met de trainers (Behiye Cukur, Farangis Dawoody en Chantal Holland) of per e-mail Megg@blijfgroep.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de training.