Subsidie Kinderpostzegels voor zomeractiviteiten

Goed nieuws! We krijgen subsidie van Stichting Kinderpostzegels voor activiteiten voor de kinderen in de opvang tijdens de zomervakantie.

Elk jaar bieden wij de kinderen in de opvang leuke activiteiten aan voor in de zomervakantie. Veel kinderen in de opvang gaan niet op vakantie; voor hen zijn deze uitjes echt een hoogtepunt van de zomer.

Onbezorgd plezier maken

Ook deze zomer willen wij weer graag de kinderen in onze opvanglocaties een aantal leuke activiteiten bieden, waarbij zij onbezorgd plezier kunnen maken en nieuwe dingen kunnen ontdekken. Om dit te bekostigen konden we een beroep doen op Stichting Kinderpostzegels. Zij stellen elk jaar een bedrag beschikbaar voor kinderen in de opvang voor vakantie-activiteiten.

Van schilderen en sporten tot bioscoop en pretpark

De plannen voor de activiteiten liggen al klaar in alle locaties. In Haarlem willen ze met de kinderen naar speeltuin De Linnaeushof; de kinderen in Almere gaan sportieve activiteiten ondernemen in het Outdoorpark, in Wormerveer gaan ze met de kleintje naar Sprookjes Wonderland, in Amsterdam wordt er geschilderd en gesport onder leiding van een professionele sportdocent en in Alkmaar staat o.a. lasergamen en een bezoek aan de bioscoop op het programma.

Kinderpostzegels, bedankt!

We willen Stichting Kinderpostzegels heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Hiermee kunnen wij de kinderen in de opvang een onvergetelijke vakantie bezorgen.