Drakentemmers organiseert gratis webinars

Drakentemmers organiseert twee webinars. Op 17 oktober gaat psycholoog Anne Marsman in op de relatie tussen trauma en het lichaam. En op 16 november behandelt GZ psycholoog Valerie Fictorie het thema Trauma en gezin. Beide webinars zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Het webinar Trauma en het lichaam, gegeven door Anne Marsman op 17 oktober, heeft al 1000 aanmeldingen! Hiermee is dit webinar dan ook vol. Voor het webinar op 16 november kun je nog wel aanmelden. Lees hieronder meer over het webinar Trauma en gezin, gegeven door Valerie Fictorie, en schrijf je snel in!

Webinar Trauma en gezin – 16 november

Huiselijk geweld heeft impact op het gehele gezin. Zo kunnen ouders en kinderen posttraumatische stressklachten ontwikkelen als gevolg van het geweld. Daarbij kan het geweld ook van negatieve invloed zijn op het ouderschap en de ouder-kind relatie.

In dit webinar wordt het effect van huiselijk geweld op het gezin toegelicht en komen de belangrijke behandelaspecten aan bod. Welke behandelingen kun je inzetten na huiselijk geweld, wat zijn de verschillen en overeenkomsten en wat is er bekend over de effectiviteit?

Waar en wanneer?

  • Wanneer: woensdag 16 november, van 9:30 – 11:30 uur
  • Waar: online. Je ontvangt na aanmelding de link
  • Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan deelname

Meld je snel aan via https://www.drakentemmers.nl/nieuws/drakentemmers-webinars/

Valerie Fictorie

Over Valerie Fictorie

Valerie Fictorie is gz-psycholoog en in opleiding voor klinisch psycholoog en EMDR practitioner. Ze werkt bij kenter jeugdhulp en is promovendus aan de VU in Amsterdam. Haar promotieonderzoek richt zich op het effect van verschillende vormen van traumabehandeling op jongeren die blootgesteld zijn aan huiselijk geweld.