Training voor lotgenoten

Blijf Groep Trainingen en groepen Je bent niet de enige

Je bent niet de enige

Veel vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie in hun relatie hebben vaak behoeft om daarover te praten met lotgenoten. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als zij, die weten hoe het voelt. Daarom organiseert Blijf groep de training Je bent niet de enige.

Hoe ziet de training eruit?

Doel van de  training is het verwerken van ervaringen,  inzicht krijgen in hoe het geweld is ontstaan en het doorbreken van isolement. We kijken ook hoe je er in de toekomst voor kunt zorgen dat er geen sprake meer is van geestelijke of lichamelijke mishandeling. De training wordt gegeven door twee ervaren trainers en bestaat uit 10 bijeenkomsten van elk 2 uur.

Voor wie?

De training is bedoeld voor vrouwen en mannen die ervaring hebben (gehad) met partnergeweld in de relatie. Het huiselijk geweld kan recent zijn of van langer geleden. Deelname aan de training is gratis.

Waar en wanneer?

De training wordt aangeboden in Amsterdam. Per jaar worden er 2 trainingen gegeven, in het voorjaar en in het najaar. Je kunt de data op deze website vinden.

Er zijn geen kosten verbonden aan de training.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je telefonisch of per mail contact opnemen met de trainers via 088 234 26 50 of per e-mail trainingenhg@blijfgroep.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Je bent niet de enige door via onderstaande knop het aanmeldformulier in te vullen.

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier