Werk waar je echt van betekenis kunt zijn

Blijf Groep Ik wil helpen Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Zoek je vrijwilligerswerk waar je echt van betekenis kunt zijn? Blijf Groep maakt graag kennis met jou! Behalve de extra hulp en zorg is ook het informele contact met vrijwilligers voor onze cliënten van grote waarde. Bovendien zijn enthousiaste vrijwilligers onze ambassadeurs. Ze helpen Blijf Groep en de strijd tegen huiselijk geweld meer bekendheid geven.

Wat kan je doen als vrijwilliger?

Op de verschillende locaties van Blijf Groep werken vrijwilligers met diverse taken. Er zijn vrijwilligers in de informele zorg, bijvoorbeeld als maatje of ondersteuner bij het bezoeken van instanties. Buurtgenoten helpen bij het kennismaken met de vaak nieuwe en onbekende omgeving.

Ook zijn er mogelijkheden bij kinderwerk of als vrijwilliger gastvrouw in de centrale cliëntruimte.

Actuele vacatures

Op www.werkenbijblijfgroep.nl publiceren we alle vacatures die er zijn voor vrijwilligers. Kijk hier of er een vacature voor jou bij is.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie of een open sollicitatie, kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@blijfgroep.nl

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier