Benefiet meezing-concert voor Blijf Groep

Zangschool Canto uit Haarlem organiseert op 21 december 2022 een benefiet meezing-concert voor Blijf Groep! Alle opbrengsten van het concert gaan naar de huiswerkbegeleiding van Blijf Groep. Iedereen is welkom. Zing jij ook mee?

Samen de wereld een stukje lichter zingen. Op 21 december 2022 wordt dit realiteit in de prachtige kerk De Stompe Toren in Spaarnwoude. Daar houdt Zangschool Canto uit Haarlem haar Benefiet Meezing Concert.

Op uitnodigende wijze zal eigenaresse en docent Charo Durán alle aanwezigen meenemen in de samenzang, met fijne, simpele liedjes die zo door iedereen mee te zingen zijn. Een paar mantra’s, wat wereldliedjes, en een kerstlied hier en daar.

Benefietconcert voor Blijf Groep

Hoe mooi is het niet alleen het plezier van samen zingen te delen met je familie en vrienden, maar daarmee ook anderen wat warmte en licht te bieden? Alle opbrengsten gaan namelijk naar de huiswerkbegeleiding die Blijf Groep organiseert voor alle jongeren die in het Oranje Huis Amsterdam verblijven.

Charo: “Zelf was ik zo’n kind dat in een opvanghuis woonde met mijn moeder en broer, wat mij nu extra motiveert deze doelgroep te steunen.”

Huiswerkbegeleiding voor jongeren in de opvang

Verblijf in de opvang is voor jongeren vaak moeilijk en heeft doorgaans een groot effect op hun mentaal welbevinden. Hierbij helpt het niet dat zij door hun verblijf in de opvang ook vaak van school moeten wisselen en daarmee een breuk in hun schoolcarrière oplopen. Hierdoor missen zij een vaste basis, die ze juist in deze tijd zo nodig hebben. Met de huiswerkbegeleiding bieden we jongeren het steuntje in de rug dat zij nodig hebben om hun schoolcarriere ook tijdens hun verblijf in de opvang voort te zetten en zich in deze moeilijke tijd verder te kunnen ontwikkelen.

Zing jij ook mee?

Iedereen, geoefend of niet, is welkom om mee te zingen tijdens dit Benefiet Meezing-Concert. Zing en help je mee? Nodig je hele familie uit en meld je aan via de website van Zangschool Canto.

Ook doneren?

Wil je los van het concert een donatie geven aan Blijf Groep? Daar zijn wij heel blij mee! Kijk op onze donatie-pagina voor de mogelijkheden.