Online lotgenotengroep voor mannen

Heb jij als man te maken (gehad) met psychische en/of fysieke mishandeling vanuit je (ex-)partner? Jij bent niet de enige… Daarom bieden we een lotgenotengroep aan voor mannen die te maken hebben met huiselijk geweld.

Er heerst nog altijd een taboe op mannelijke slachtoffers als het gaat om huiselijk geweld. Van mannen wordt immers verwacht dat zij hun mannetje wel staan. Veel mannen vinden het daarom moeilijk om erover te praten. Ze zijn bang niet serieus genomen te worden en schamen zich. Terwijl erover praten juist belangrijk is om de spiraal van geweld te doorbreken.

Herken jij dit?

Bezoek dan de online lotgenotengroep voor mannen. Deze groep vindt maandelijks plaats op maandag van 19 – 20.30 uur. In deze groep kun je andere mannen ontmoeten die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. De groep wordt begeleid door een professionele hulpverleners.

Aarzel niet en meld je aan.

Meer informatie en aanmelden

Heb je vragen of wil je je voor deze groep aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Adri Vermeulen, a.vermeulen@moviera.nl

Kijk op de website www.mannenmishandeling.nl voor meer informatie over de opvang en hulp die beschikbaar is voor mannen die te maken hebben met huiselijk geweld.

Of kijk op de pagina hulp aan mannen op deze site welke hulp Blijf Groep biedt aan mannen.

Flyer lotgenotengroep mannen