Blijf Groep kleurt oranje!

Op 25 november is het de internationale dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Op deze dag start ook de Orange the World campagne van de Verenigde Naties. Wereldwijd wordt tussen 25 november en 10 december (Internationale Mensenrechtendag) onder het motto Orange the world 16 dagen lang actie gevoerd tegen geweld tegen vrouwen. Het oranje uitlichten van gebouwen is een vast onderdeel van deze campagne.

Blijf Groep kleurt oranje op 25 november!

Natuurlijk willen wij als Blijf Groep een steentje bijdragen aan deze campagne. Daarom kleuren op 25 november onze Oranje Huizen in Alkmaar, Amsterdam en Almere ook oranje. Om 17 uur gaan de lichten aan! Om het geheel een feestelijk tintje te geven delen we voor het Oranje Huis in Amsterdam (oranje!) pompoensoep en gluhwein uit. Ook delen we flyers uit waarin we vertellen over de campagne en waarom wij meedoen. Je bent van harte welkom om langs te komen!

Download hier de flyer Blijf Groep zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen
 

Over orange the World

Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes van de Verenigde Naties. In Nederland nemen UN Women Nederland, de Unie van Soroptimistenclubs en Zonta Nederland het voortouw in deze campagne. Meer weten? Kijk op www.orangetheworld.nl

 

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112