Trainingen voorjaar 2023. Schrijf je nu in!

Blijf Groep biedt dit voorjaar weer verschillende trainingen voor mannen, vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld. Zoals de weerbaarheidstraining Sterk of de lotgenotengroep ‘Je bent niet de enige’. Je kunt je nu inschrijven.

Weerbaarheidstraining Sterk

Heb jij ervaring met grensoverschrijdend gedrag of huiselijk geweld? Vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen, thuis of op het werk? Of heb je moeite met het stellen van grenzen en zeg je soms veel te snel ‘ja’? Dan kan de training ‘Sterk’ jou helpen om sterker in je schoenen te staan. De training bestaat uit 12 bijeenkomsten en vindt plaats op verschillende plaatsen in Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie, data en aanmelding.

Lotgenotengroep Je bent niet de enige

Veel vrouwen en mannen die te maken hebben (gehad) met geweld en agressie in hun relatie hebben vaak behoeft om daarover te praten met lotgenoten. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als zij, die weten hoe het voelt. Daarom organiseert Blijf Groep de training ‘Je bent niet de enige’. De training vindt plaats op 2 plaatsen in Amsterdam.

Kijk hier voor de data en aanmelding

En nu ik…! Training voor kinderen

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die te maken hebben gehad met geweld in huis, bieden we ‘En nu ik..’. In de training verwerken ze spelenderwijs hun ervaringen. Voor ouders is er een parallel groep. De training wordt gegeven op 2 plaatsen in Amsterdam. Het programma En nu ik…! is erkend als goed onderbouwd in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugd Instituut.

Kijk hier voor meer informatie, data en aanmelding

Kan iemand mij horen? Training voor tieners

Groepstraining voor tieners (12 t/m 15 jaar) om hun ervaringen met geweld en ruzie thuis te verwerken. In de training kunnen ze andere tieners ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Voor de ouders is er een parallel-groep. De training vindt plaats in Amsterdam, start maart 2023.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding