kennisbankartikelen

Neem de regie weer in eigen handen

Wil je beter je grenzen leren aangeven en weer de baas worden over je eigen leven? Of praten over je ervaringen met lotgenoten? Blijf Groep biedt verschillende trainingen aan voor mannen, vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Lopen ruzies bij jou thuis ook wel eens uit de hand? En wil jij weer grip krijgen op de thuissituatie? Je bent niet alleen! Volg de groepstraining Grip op Thuis.

Grip op thuis

Het groepsaanbod Grip op thuis is voor ouders die te maken hebben (gehad) met OUDERmishandeling.

Lees verder

Hulp aan LHBTIQ+-personen

Blijf Groep biedt hulp aan volwassenen en jongeren die te maken hebben met (de dreiging van) eergerelateerd geweld.

Lees verder

Abuse is not love

Blijf Groep werkt samen met YSL Beauty in het programma Abuse is not love. Met dit programma willen we jongeren bewust maken van de signalen van een ongezonde relatie

Lees verder

Ik voel me thuis niet veilig

Heb je thuis te maken met geweld? Door je partner of door iemand anders? Blijf Groep kan je helpen de situatie weer veilig te maken.

Lees verder

Er is bij mij thuis veel ruzie

Dan is het fijn om daar over te praten met leeftijdgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt. Blijf Groep biedt verschillende groepen hiervoor.

Lees verder

Mijn familie beslist over mij

Voel je je niet vrij om je eigen keuzes te maken over belangrijke zaken? Met wie je trouwt bijvoorbeeld. Blijf Groep helpt bij eergerelateerd geweld.

Lees verder

Tijd voor Toontje

Kinderen die met hun moeder naar de opvang komen hebben het vaak niet makkelijk. Ze hebben hun huis en vriendjes achter zich gelaten. Ze hebben geweld en onveiligheid achter de rug. En nu moeten ze zich redden in een nieuwe omgeving, tussen nieuwe mensen. Voor hen is er het programma Tijd voor Toontje. Toontje weet hoe de kinderen zich voelen […]

Lees verder

Ik wil weerbaarder worden

In de weerbaarheidstraining van Blijf Groep leer je hoe je weer baas wordt over je eigen leven!

Lees verder

Ik wil graag contact met lotgenoten

Het kan erg prettig zijn om contact te hebben met anderen die ook geweld hebben meegemaakt. Blijf Groep biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Lees verder