kennisbankartikelen

Neem de regie weer in eigen handen

Wil je beter je grenzen leren aangeven en weer de baas worden over je eigen leven? Of praten over je ervaringen met lotgenoten? Blijf Groep biedt verschillende trainingen aan voor mannen, vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Kinderen kunnen te maken hebben met stress en spanningen thuis. Geef je kind op voor Billy Boem.

Billy Boem

Groepsprogramma in Amsterdam voor kinderen 8 t/m 12 jaar die te maken hebben of hadden met stress en spanningen thuis. Tijdens de training praten kinderen over hun gevoelens en ervaringen met leeftijdsgenoten en worden er spelletjes gedaan.

Lees verder

Time4U

Groepsprogramma voor jongeren 12 t/m 15 jaar die te maken hebben gehad met heftige ruzies thuis. Tijdens de training praten jongeren over hun gevoelens en ervaringen met leeftijdsgenoten en worden er leuke dingen gedaan.

Lees verder

test test

Grip op thuis

Het groepsaanbod Grip op thuis is voor ouders die te maken hebben (gehad) met OUDERmishandeling.

Lees verder

Hulp aan LHBTIQA+-personen

Blijf Groep biedt hulp aan volwassenen en jongeren die te maken hebben met (de dreiging van) eergerelateerd geweld.

Lees verder

Abuse is not love

Blijf Groep werkt samen met YSL Beauty in het programma Abuse is not love. Met dit programma willen we jongeren bewust maken van de signalen van een ongezonde relatie

Lees verder

Ik voel me thuis niet veilig

Heb je thuis te maken met geweld? Door je partner of door iemand anders? Blijf Groep kan je helpen de situatie weer veilig te maken.

Lees verder

Er is bij mij thuis veel ruzie

Dan is het fijn om daar over te praten met leeftijdgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt. Blijf Groep biedt verschillende groepen hiervoor.

Lees verder

Mijn familie beslist over mij

Voel je je niet vrij om je eigen keuzes te maken over belangrijke zaken? Met wie je trouwt bijvoorbeeld. Blijf Groep helpt bij eergerelateerd geweld.

Lees verder

Tijd voor Toontje

Kinderen die met hun moeder naar de opvang komen hebben het vaak niet makkelijk. Ze hebben hun huis en vriendjes achter zich gelaten. Ze hebben geweld en onveiligheid achter de rug. En nu moeten ze zich redden in een nieuwe omgeving, tussen nieuwe mensen. Voor hen is er het programma Tijd voor Toontje. Toontje weet hoe de kinderen zich voelen […]

Lees verder