Dagboek van een hulpverlener

In dit dagboek vertellen hulpverleners van Blijf Groep en Veilig Thuis Flevoland over hun werk. Ze vertellen over hun ervaringen, over hun cliënten, wat hen raakt en hoe ze steeds weer naar oplossingen zoeken.

Zij noemt een andere man papa

Amber Voges is maatschappelijk werker bij Veilig Thuis Flevoland. Zij wijst in een adviesgesprek een vader en zijn ex-partner de weg naar de hulpverlening.

Lees verder

Niets was wat het leek

Celia Oostermeijer is maatschappelijk werker in Alkmaar. Zij schrijft in haar blog over een happy family...voor de buitenwereld.

Lees verder

Mandarijnen voor Evi

Evi's onderwijzer maakt zich zorgen en vraagt advies aan Veilig Thuis Flevoland. Inmiddels hebben de ouders van Evi de weg naar de hulpverlening gevonden.

Lees verder

En ineens ging de deur naar de wereld open

'Ik durfde nooit weg bij mijn man', zegt ze. Het kon niet, vanwege cultuur, familie, religie. Maar het lukte. En ineens ging de deur naar de wereld open.'

Lees verder

Het park

Wekelijks ontmoeten wij elkaar in het park, onder de hoge bomen. De vogels fluiten, de zon schijnt en verder is het stil. Doodstil. Want het is coronatijd en iedereen zit ‘veilig’ binnen.

Lees verder

Een eerste contact

Wat voor man zal hij zijn en hoe zal hij reageren? Dat vraag ik mij af wanneer ik zijn nummer in toets in mijn telefoon. Altijd spannend zo'n eerste contactmoment.

Lees verder

Blijf Groep en de AVG

Bij Blijf Groep nemen wij jouw recht op privacy serieus. Lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website, of klik op 'privacy instellingen' om je toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier